Популярна українська співачка Слава Камінська, яка ще недавно виступала у складі гурту "НеАнгели", зараз багато часу приділяє сольній кар'єрі і розвитку аккаунта в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 1 мільйона чоловік. Артистка часто ділиться з відданою аудиторією новинами з особистого і творчого життя.

Цього разу Слава Камінська показала, як вона займається спортом в тренажерному залі. Короткі відеоролики вона розмістила в своїх Insta Stories. Відомо, що у артистки не все натурально - її розкішні груди явно не від природи, а від колишнього чоловіка, пластичного хірурга Едгара Камінського. Але незважаючи на це, співачка намагається підтримувати свою струнку фігуру.

Скріншот з Insta Stories, Слава Камінська
Скріншот з Insta Stories, Слава Камінська

У зал вона з'явилася в яскравому і досить відвертому спортивному костюмі з леопардовим принтом. Коротенький топ вдало підкреслив її пишне декольте, а лосини обтягли апетитні ніжки. Очевидно, всі чоловіки, що знаходились поруч з нею, не могли відірвати очей від спокусливих вигинів, а самотньої Камінської явно до душі така увага.

"4 ока завжди краще, ніж 2. Жека, через тиждень на біс бікіні. Д*пу позичиш?" - жартівливо написала артистка в підписі до відеороликів і відмітила фітнес-тренера.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, Слава Камінська показала, як її шубки рятують від пристріту і холоду: "Дуже невбивані"

Як повідомляв Знай.uа, Слава Камінська зробила каре і перефарбувалася в "блонд", але українці не оцінили: "Стала, як усі"

Також портал Знай.uа писав, що Слава Камінська начепила на себе "гордість" свого колишнього: "Любов не проходить"