Відома українська телеведуча Маша Єфросініна мило привітала свою старшу доньку Нану з Днем народження. Цього року їй виповнилося 18 років.

Зворушливе привітання для своєї донечки знаменита теледіва залишила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 1.5 мільйона осіб.

Фото зі сторінки Маші Єфросініної
Фото зі сторінки Маші Єфросініної

"Для мене 16.02 завжди було і буде першорядно днем твого народження, моє мишеня! Ти прийшла в цей світ нелегко, і зараз тобі і твоєму поколінню світ демонструє свою жорсткість і безпринципність... я хочу, щоб світ знав, що у нього є така надзвичайно сильна і цілеспрямована дівчина, як ти! Щоб знав, як сильно ти хочеш змінити його в бік добра і справедливості, любові і пацифізму.. Але щось мені підказує, що світ неминуче про тебе дізнається! З твоїм вісімнадцятиріччям, моя прекрасна Нана💜 ", — зазначила Маша Єфросиніна.



Також Маша Єфросиніна зізналася, що їй дуже шкода, що вона не знає, чи зможе стримати всі свої обіцянки перед донькою з приводу святкування, і це дуже її засмучує.

"Мені дуже шкода, що я не знала, що говорити тобі в ці дні, і чи зможу я стримати всі обіцянки щодо святкування - мене ніхто не навчив, що обіцяти дітям при таких новинах!",- зазначила вона.

Популярні новини зараз
На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Нагадавши, Маша Єфросиніна розповіла про важкий досвід домашнього насильства:"Востаннє проломив мені череп". Телеведуча розповіла про важливі події, які трапилися в 2021 році

Раніше Знай писав, Маша Єфросиніна роздяглася до ліфчика, щоб показати, що її бісить: "я бачу відчай". Маша Єфросиніна розповіла українкам, як полюбити себе

Також Знай повідомляв, Маша Єфросиніна нагадала батькам про небезпеку для дітей в Інтернеті: "стають мішенню"