Супермодель 90-х Лінда Євангеліста взяла участь у фотосесії і дала ексклюзивне інтерв'ю американському виданню People. У ньому вона відверто розповіла, що більше не хоче приховувати своє обличчя після невдалої ліпосакції, зробленої п'ять років тому.

Фото обкладинки з Євангелістою було опубліковано на сторінці видання в Instagram у середу, 16 лютого. Тоді ж 56-річна зірка і розповіла, що хотіла зменшити кількість жиру в своєму тілі, але щось пішло не так.

Лінда Євангеліста, фото People
Лінда Євангеліста, фото People

"Мені подобалося бути на подіумі, а зараз я боюся зіткнутися з кимось, кого знаю. Я не можу так жити, ховаючись і соромлячись. Я просто не можу більше жити з цим болем. Я нарешті хочу заговорити", - цитує видання People супермодель.

Лінда Євангеліста, фото People
Лінда Євангеліста, фото People

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Євангеліста зізналася, що зробила сім сеансів CoolSculpting (безопераційної ліпосакції), а вже через деякий час вона стала помічати опуклості на підборідді, стегнах і в області бюстгальтера. При цьому, ті області обличчя і тіла, які вона хотіла зменшити, раптово збільшилися і оніміли.

Лінда Євангеліста, фото People
Лінда Євангеліста, фото People

"Я намагалася виправити це сама, думаючи, що роблю щось не так, почала сидіти на дієті і більше займатися спортом. Я дійшла до того, що взагалі не їла. Я думала, що божеволію", – зізналася Євангеліста.

Лінда Євангеліста, фото People
Лінда Євангеліста, фото People

До того ж модель подала в суд на компанію Zeltiq Aesthetics Inc, щоб їй відшкодували збиток у розмірі $50 млн за неможливість більше працювати у фешн-індустрії.

Нагадавши, 56-річна Ліз Херлі хизується динамітною фігурою в зухвалому купальнику: аж "груші" повипадали. Ліз Херлі змусила фанатів впасти в ступор

Раніше Знай писав, 51-річна Наомі Кемпбелл вперше показала крихту-дочку, але приховала її ім'я: "як Мадонна". Наомі Кемпбелл з приголомшливим тілом вперше показала світу дочку і нарвалася на скандал

Також Знай повідомляв, занадто худа Белла Хадід в " авоську "на голе тіло стала посміховиськом:"оселедець". Белла Хадід отримала порцію критики на свою адресу