На сторінці бізнесмена, актора і моделі Алекса Топольського в соціальній мережі Instagram, де за життям чергового «Холостяка» стежать майже 29 тисяч чоловік, з'явився новий запис. Шанувальникам красеня довелося неабияк попітніти, щоб зрозуміти, що ж саме він хотів донести до своєї аудиторії.

Чоловік опублікував своє Селфі, для якого позує в чорній сорочці і темно-сірому пальто.

"Думав, думав, що написати... і нічого не лізе розумного в голову. Слава богу. Так що... Жолудь смажений ... ось! Як ви думаєте, в чому підтекст? А ще ... банально, хочу побажати всім позитивного вечора. Я полетів", - підписав він знімок.

Скрін, Instagram Топольський
Скрін, Instagram Топольський

"Куди ви летите? На Місяць? І Вам бажаю доброго вечора!", - губляться в здогадах читачі сторінки Топольського.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Щасливої дороги!", - бажають йому інші в коментарях.

Нагадаємо, що Алекс Топольський - учасник 12-го сезону романтичного шоу "Холостяк", в якому кілька учасниць змагаються за серце одного чоловіка.

Олександр Топольський. Фото: Instagram
Олександр Топольський. Фото: Instagram
Олександр Топольський. Фото: Instagram

Раніше повідомляли, Алекс Топольський хоче втекти на Балі відразу після прем'єри "Холостяка": "чому б і ні?".

Як повідомляв Знай.uа, Григорій Решетник розповів, чого чекати глядачам від " Холостяка-12 "з Алексом Топольським:" народження дитини...".

Знай.uа писав, поліція на проекті? Нового "Холостяка" Алекса Топольського зі старту закували в наручники. У свіжому ролику показали зухвалу дівчину, яка приїхала на першу зустріч на байку. Учасниця була одягнена в шкіряну куртку, на якій був напис стразами "поліція".