Футбольний клуб «Динамо Київ» приєднався до привітань Україні в День єдності 16 лютого. Підопічні Мірчі Луческу висловили слова підтримки співвітчизникам у цей тривожний для всіх час. Відповідне повідомлення опублікували на офіційній сторінці клубу в соціальній мережі Instagram, де за ним слідкують понад 343 тисячі фанатів.

Ролик починається зі звуків гімну, а далі виступають футболісти.

«Я, Георгій Бущан, народився в Одесі – в перлині українського узбережжя… Я – Руслан Нещерет, гравець київського «Динамо», народився в Мукачеві – у самому центрі Європи… Я – Андрій Ярмоленко, виріс у Чернігові, завжди пишався тим, що я українець. Я – Ілля Забарний, корінний киянин – моє місто завжди було і буде українським. Я – Артем Бєсєдін, гравець київського «Динамо», корінний харків’янин, моє місто називають першою столицею України. Я – Віталій Буяльський, народився на Вінничині і граю за «Динамо Київ» і за національну збірну своєї країни. Я – Віталій Миколенко, черкащанин, і гордий тим, що представляю свою країну в європейському чемпіонаті. Я – Віктор Циганков, народився в Ізраїлі, але моя батьківщина – Україна. Я – Сергій Сидорчук, моє коріння із Запоріжжя. Козацькому роду нема переводу! Я – Микола Шепаренко, народився у Донецькій області, Україна для мене – понад усе! Україна – це Європа! Моя Україна – єдина!», - заявили футболісти в короткому ролику.

«Динамівці - за єдину Україну! Гравці київського «Динамо», колишні футболісти нашого клубу, представники тренерського штабу підтримують нашу країну у День єднання. Вони народились та виросли у різніх куточках країни, але батьківщина у всіх одна - це наша єдина Україна», - підписали відеоролик його автори.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Скрін, Instagram Динамо Київ
Скрін, Instagram Динамо Київ

Нагадаємо, раніше українські зірки підтримали марафон Зеленського у День Єднання та показали патріотичні фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", військова поліція і оборонний бюлетень – в Україні запровадять важливі зміни.