Відома співачка Надія Мейхер (Грановська) поділилася новими кадрами з фотосесії і розповіла, як створює реквізит для ефектних фото.

Знімками з фотосесії знаменита співачка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям пильно стежить 360 тисяч чоловік.

На опублікованих кардах Мейхер позувала в чорній сукні і пухнастій накидці такого ж кольорі. Родзинкою її образу стала гілка з пелюстками троянд. Знаменитість зізналася, що вона своїми руками зробила її для цієї фотосесії.

Фото: instagram \\ nadyameiher
Фото: instagram \\ nadyameiher

"Мене можна застати в процесі коли я висушені подаровані колись троянди, приклеюю на знайдені в лісі добірні гілки і кореневища))) . Або в будівельному магазині, коли купую аерозольні фарби, ланцюги, і інших строй матеріали. Надалі народжуються химерні форми і образи, які спільно створюємо з фотографом 🖤", — зазначила вона.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фанати Мейхер відразу ж почали залишати для неї десятки комплементів під новими кадрами з екстравагантної фотосесії. Деяким настільки сподобався її креативний образ, що вони запропонували їй змінити сферу діяльності і зайнятися дизайном.

Фото: instagram \\ nadyameiher
Фото: instagram \\ nadyameiher

"У мене б на таку творчість не вистачило ні сил ні часу", "Розкішний образ! Вам дуже йде!", "Від цієї фотосесії прям віє магічними нотками. Дуже красиво і незвично", "Чому ви не продовжили сольну кар'єру? У вас же прекрасний голос!❤ ️ ", "Ти дуже креатина і оригінально створюєш свої образи, а головне все сама, фотки просто відпад", " Ви шикарна! ❤ ️ 🔥 ", "Може вам спробувати себе в дизайні? Дуже ефектно і креативно виглядає. Думаю клієнти до вас швидко знайдуться!", "Ви особлива жінка, скільки ж у вас енергії і креативу🔥", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадавши, Надія Мейхер оголила спокусливі форми і перетворилася на Малефісенту: "ідеал краси"

Раніше Знай писав, Надя Мейхер зізналася, що змогла знайти в собі, катаючись в ліфті: "неможливо жити..."

Також Знай повідомляв, Надія Мейхер з "ВІА Гра" стривожила дивним зізнанням: "Навколо біль...". Мейхер з "ВІА Гра" вразила несподіваним талантом, вміє не тільки співати