У соціальній мережі розмістили несподівану новину, в якій йдеться про відому модель Ірину Шейк і не менш популярного актора Бредлі Купера. З'явилися чутки, що колишня парочка нібито хоче відновити близькі стосунки і зійтися.

Даний пост оприлюднили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Не знаємо, як ти, а ми особисто обожнюємо пару Ірини Шейк і Бредлі Купера. Напередодні джерела, близькі до пари, розповіли, що колишні кохані хочуть знову зійтися подробиці — за посиланням в описі #бредлікупер #ірінашейк", - підписаний пост в соцмережі.

Численні шанувальники не змогли пропустити повз вуха таку дивовижну новину. Багато фанатів дуже довго чекали цього моменту і вирішили прокоментувати дану новину.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ірина Шейк
Ірина Шейк

"А як же Леді Гага?", "Вже кілька місяців Бреді Купер та Ірина Шейк підігрівають чутки про своє возз'єднання. Пара виховає дочку Лею і часто проводить час разом. А напередодні зірки разом відзначали День святого Валентина. Правда, романтичний вечір у них був в компанії дочки. Вдень папараці застали Ірину з Леєю біля будинку Бредлі Купера. А пізніше інсайдери Hollywood Life розповіли, що зараз відносини Ірини і Бредлі дійшли до такого рівня, що вони всерйоз обговорюють відновлення відносин. І про рішення стане відомо на вечірці "Оскара-2022", куди актор планує прийти разом з моделлю", "погуляв і повернувся", - пишуть відгуки юзери соцмережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Ірина Шейк в пікантному вбранні показала сміливі пози.