Відома українська співачка Наталія Могилевська похвалилася своїми досягненнями на премії "Українська Пісня року", яку організовує Михайло Поплавський.

Кадрами з премії і радісними новинами Наталія Могилевська поділилася на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям пильно стежить 1.3 мільйона осіб.

Наталя Могилевська поділилася знімком з виступу. Для концерту вона вирішила одягти чорну сукню з білою вставкою. Щоб образ виглядав більш жіночно вона доповнила його туфлями на високих підборах.

Фото: instagram \\ nataliya_mogilevskaya
Фото: instagram \\ nataliya_mogilevskaya

Також Могилевська перейшла і до радісних новин. Виявилося, що на премії відразу три її композиції були визнані піснями тридцятиріччя. У цей список потрапили такі хіти Могилевської як, "Відправила меседж", "Місяць"і "Відірватися від землі"!

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Потрібен ваш ❤️ тут! Бо три мої пісні визнали найкращими піснями тридцятиріччя. Мої голд хіти! Відправила меседж, Місяць, Відірватись від землі! УкраїнськаПісняРоку. Михайле Михайловичу, дякую вам за запрошення. Вечір був феєричний!

Нагадавши, Наталія Могилевська проти екс-Зіанджі: у суперечку втрутився Влад Дарвін, щоб розповісти СВОЮ правду. Народна співачка відповіла на звинувачення зі Фамелу в булінгу і неприйняття трансгендерів

Раніше Знай писав, Наталя Могилевська розкрила секрет ідеального подарунка на День святого Валентина: "сніданку в ліжко вже мало"

Також Знай повідомляв, Наталія Могилевська відмовилася від чоловіків і пояснила чому: "жінки розуміють, про що я". Наталя Могилевська накинула пальто на голе тіло і попросила про допомогу