Відома українська співачка Наталія Могилевська напередодні головного свята закоханих поділилася гарною ідеєю подарунка для дівчини.
Відома українська співачка Наталія Могилевська має багато шанувальників, саме тому знаменитість намагається часто радувати їх новими фото, відео або ж цікавими подробицями з особистого і професійного життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1.3 мільйона осіб.
На цей раз вона вирішила поділитися новим фото і розповісти, що ж можна подарувати дівчині на День святого Валентина. На знімку Могилевська позувала на своєму ліжку загадково дивлячись вниз. Для фото вона одягалася в теплий халатик, який додавав знімку більшого затишку.

Фото зі сторінки Наталії Могилевської
Фото зі сторінки Наталії Могилевської

Могилевська не забула дати пораду всім чоловікам напередодні Дня Всіх Закоханих, вона вважає, що найкращий подарунок - квиток на концерт.

"Сніданок в ліжко - цього вже недостатньо. Робимо здивовані очі і шепочемо слова подяки? Хочеться новенького? Ми зробимо все за вас. Ми підкажемо вашій другій половинці, що ви не проти потрапити на концерт Могилевської. А також розповімо як можна купити квитки, якщо він захоче зробити такий подарунок. У шапці профілю є посилання на сайт, де ви можете залишити контактний номер своєї другої половинки", - зазначила вона.

Нагадавши, Могилевська згадала потужні слова Андрія Кузьменка Про захист України:"Сумую без тебе". Наталя Могилевська згадала сильні слова і озвучила їх під час свого концерту

Раніше Знай писав, Наталія Могилевська відмовилася від чоловіків і пояснила чому: "жінки розуміють, про що я". Наталя Могилевська накинула пальто на голе тіло і попросила про допомогу

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай повідомляв, Наталя Могилевська побешкетувала на камеру з Олею Поляковою, схопила за найнесподіваніше місце :" як завжди персик"