Королева поп-музики поділилася в Instagram фотографію з туалету, що змусило деяких фанатів заявити, що вони натискають кнопку «відписатися».

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Мадонна вирішила здивувати своїх шанувальників несподіваним знімком на туалеті.

Хоча фотографія довела, що 63-річна ікона, схоже, не знаходить ні хвилини спокою, деякі визнали знімок «неприємним».

На знімку хітмейкера "Like A Prayer" можна побачити в туалеті зі спущеними до стегон брюками.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Нахилившись вперед, співачка чіплялася за одвірок, приймаючи милу позу з висунутим язиком.

Гламурна, як завжди, співачка була помічена в парі білих місячних чобіт, чорних легінсах і прозорій сітчастій футболці.

Її світлі локони були ідеально розчесані, а макіяж, як завжди, був бездоганний.

На інших фотографіях зображена Мадонна в готовому до виходу пальто, після швидкої перерви в туалеті, і виглядає лютою, коли вона стоїть перед дзеркалом в підлогу.

У підписі до трьох зображень суперзірка 80-х пожартувала: "Нарешті я зберуся з духом" разом з низкою смайликів, схожих на какашки.

У той час як деякі шанувальники були готові обсипати Мадонну захопленими похвалами, написавши «Королева» і «На-На, я бачу щасливу жінку, що сидить на одному з її тронів», інші не були надто вражені зображеннями.

Одна людина написала: "Мадонна буквально постить л*йно".

Інший обурився: "Навіщо це показувати? Чому б не бути хорошим прикладом? І фотошоп! Чому б тобі просто не прийняти себе?"

Третій написав: "Знову відписався. Ти несправжня. Я любив тебе, коли був молодшим, ти була частиною моїх спогадів про дорослішання... я виріс, змінився з віком, у мене з'явилися діти, життя і т. д.... ви ні. Я не ревную і не заздрю, я просто хочу побачити тебе справжню".

Нагадаємо, що Мадонна показала, що у неї між ніг.