Поп-зірка Мадонна влаштувала приголомшливу демонстрацію в зухвалих знімках після того, як репер Неллі сказав їй "прикритися" через вульгарні знімки в соціальній мережі.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

63-річна жінка мало що залишила уяві, коли вона вирушила в Instagram, щоб показати 17,5 мільйонам підписників свою нестаріючу красу.

Поп-зірка продемонструвала свої наполовину світлі, наполовину темні локони, коли вона укладала їх, натягуючи пасма на груди, щоб приховати соски.

Вона вибрала гламурний макіяж з легким рум'янцем на щоках, ідеально вигнутими бровами і яскравою рожевою помадою, щоб показати свої великі надуті губи.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Мадонна доповнила приголомшливий образ кількома срібними намистами, в тому числі чокером з двома жовтими смайликами і великим блискучим хрестом.

Вона написала на селфі: "Подих ................"

Шанувальники поспішили в коментарях назвати зірку "королевою".

Однак не всім сподобався її новий образ, оскільки деякі фанати запитували: "Що сталося з Мадонною??"

Нагадаємо, що Мадонна публічно запропонувала Брітні Спірс повторити легендарний пристрасний поцілунок.

Також портал "Znaj" писав, що Мадонна без штанів показала, що у неї між ніг.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", легендарна Мадонна вперше показала свого батька.