Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку і королеву ночі, обожнює радувати свою значну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За творчістю і яскравим образом зірки в соцмережі стежить 2,5 мільйона чоловік.

Цього разу Оля Полякова розмістила приголомшливу добірку фотографій. На одній вона постала в своєму звичному образі розкішної діви, в якому її звикли бачити глядачі на телеекранах, а ось на другому вона показала себе без макіяжу і сценічних нарядів, повністю природною. Обидва знімка дуже вражають, Полякова в будь-якому вигляді виглядає шикарно, сумнівів немає.

Скріншот з Instagram, Оля Полякова
Скріншот з Instagram, Оля Полякова

У підписі до публікації артистка попросила своїх фанатів проголосувати за образ, який їм найбільше сподобався. І звичайно, віддані шанувальники відразу відгукнулися на її прохання і проявили максимум ініціативи, залишивши під знімками безліч коментарів.

Коментарі - instagram.com/polyakovamusic/
Коментарі - instagram.com/polyakovamusic/

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Серед них зустрівся один досить цікавий. Дехто запропонував Поляковій одягнутися у військову форму і вийти на фронт до українських бійців, нагадавши їй про конфлікт з країною-агресором.

Коментарі - instagram.com/polyakovamusic/
Коментарі - instagram.com/polyakovamusic/

Нагадаємо, Оля Полякова відпочила в літаку без штанів, прикривши все лише футболкою: "Це ще не кінець"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова з донькою летять в Україну, щоб врятувати Київ від захоплення: таких криків у літаку ще ніхто не чув

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова помолодшала на 20 років, майже ровесниця дочки Маші: "Ледве змусила себе..."