Відома і популярна супермодель Ірина Шейк завжди славилася своєю природною красою, вона неодноразово прикрашала подіуми зі всесвітньо відомими моделями. Зірка була помічена в незвичайному щоденному одязі, який привернув увагу папараці.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

Ні для кого не секрет, що така зірка, як Ірина Шейк сама родом з Росії. Це перша жінка татаро-російського походження з РФ, яка змогла з'явитися на обкладинці "Sports Illustrated Swimsuit Issue".

Ірина Шейк
Ірина Шейк

"Починаємо Ранок разом з прекрасною Іриною Шейк а ви вже випили свою чашку кави? #ірінашейк", - підписаний пост в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття ТЦК штрафує роботодавців: вручай повістки або плати штрафи Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф
Показати ще

Ірина Шейк показала себе рано вранці на вулиці в щоденному вигляді, який викликав чимало уваги. Численні фанати моделі не зуміли промовчати при вигляді даного досить незвичайного вигляду. Фолловери групи про зірок не пройшли повз і почали писати свої думки в розділі коментарів.

Ірина Шейк
Ірина Шейк

"Добре бути Іриною Шейк, надіти можна все що завгодно", "коли свій розмір закінчився, але треба брати. У них там все красиво. Як сказала б моя бабуся: на город піде!", "Що це за Пальто, напевно супер брендове", "що на ній надіто?", "Гренадер", "а чому вона на вулиці в страшній масці? Може, є фото краще, без ось цих ось дивацтв ?", - підписаний пост в соціальній мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що з'явилися чутки, що Бредлі Купер і Ірина Шейк хочуть зійтися.

Також портал "Znaj" писав, що світові моделі на останньому показі мод отримали чимало критики.