Юрій Горбунов опублікував зворушливе зізнання своєму синові. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов є популярною особистістю в нашій країні.

Фото зі сторінки Юрія Горбунова
Фото зі сторінки Юрія Горбунова

На його офіційну Instagram-сторінку підписано близько одного мільйона осіб, з якими він ділиться різноманітними подіями в житті і творчості. Фолловери вкрай активно реагують на кожен його пост, під кожною фотографією тисячі коментарів.

19 лютого Горбунов опублікував серію фотографій зі своїм сином Іваном. У хлопця день народження, з чим його і привітав український телеведучий.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"З Днем народження, наш солодкий хлопчик!! Все так швидко!! Тобі сьогодні вже 5 років! Неначе тільки вчора, ти своїм гучним криком сповістив світ, про свою появу!! А сьогодні - ти вже командуєш нами 😇 ти зробив нас з мамою найщасливішими людьми на світі!!!! Наша любов, наша гордість!! Дякую Тобі моя @kosadcha за нашого Івасика! Рости син здоровим і щасливим, під мирним небом!!",- повідомив він.

Нагадаємо, що Катя Осадча впустила українців у свою спальню, Юра Горбунов не проти

Також Знай.иа повідомляв, що Тіна Кароль в легкій сукні показала, що таке справжня ніжність: "на зустріч щастя". Тіна Кароль одягла ніжну сукню, яка вдало підкреслила її струнку фігуру

Раніше Знай писав, Тіна Кароль з бездонним декольте на фіналі Нацвідбору показала, на що здатна: "окремий вид мистецтва"