Холлі Беррі загіпнотизувала своїх шанувальників, коли сенсаційна актриса і модель позувала для серії фотографій в сліпучо блідому купальнику з розрізами з боків.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

55-річна Холлі Беррі вразила своїх шанувальників черговим сенсаційним фото в Instagram.

Відома актриса і модель поділилася кількома знімками в своєму Instagram в рамках промо-кампанії Respin, коли вона пустувала на пляжі з Пітером Лі Томасом.

Дует продемонстрував свою підтягнуту статуру в рамках знімків кампанії, якими Холлі пізніше з гордістю поділилася в своєму профілі в Instagram.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Знамениті каштанові локони Холлі вільно падали за її спину коли вона засліплювала в купальнику.

Бежевий цілісний купальник з вирізом з боків, щоб вона могла показати свій підтягнутий торс, грайливо бігаючи по пляжу.

Вона також зробила ще один знімок, блиснувши посмішкою в камеру для ще однієї приголомшливої фотографії.

До Холлі приєднався Пітер Лі Томас, який також демонстрував свою підтягнуту статуру на знімках, коли дует об'єднався для партнерства, щоб просувати Respin і зосередитися на фітнесі.

Коли вона поділилася знімком двох з них, вона написала: "Вгадайте, що? П'ятниця фітнесу повертається, ви всі! @peterleethomas і я були на роботі, і ми не були разом на деякий час ... Ми повернулися, готові подарувати вам ще більше задоволення і порад в рамках програми Fitness Friday, а також продовжувати підтримувати вас у вашому фітнес-подорожі".

Вона поділилася серією знімків, але її одиночне зображення, коли вона стрибнула в повітря, привернуло найбільшу увагу, коли вона набрала понад 100 000 лайків в Instagram.

Нагадаємо, що у мережі показали сексуальних актрис зі сталевим пресом.