В ефірі одного з російських телеканалів пройшла прем'єра третього сезону шоу"Маска". Правила і картинка практично такі ж, як і в українському проєкті: члени журі вирішують, кого з учасників розсекретити у фіналі кожного випуску.

Філіп Кіркоров і Регіна Тодоренко, які вже другий сезон входять до складу журі, завжди поводилися дружелюбно по відношенню один до одного. Однак у першому епізоді нового сезону співак не зміг стримати свою буйну вдачу і відчитав телеведучу просто під час зйомок.

Приводом для розбіжностей знаменитостей послужив один з учасників "Маски". Припускаючи, хто може ховатися в костюмі восьминога, Регіна вирішила, що це може бути Ані Лорак.

Регіна Тодоренко і Філіп Кіркоров, скріншот: YouTube
Регіна Тодоренко і Філіп Кіркоров, скріншот: YouTube

"Я дивлюся уважно зараз, як Валерія, на ноги. І ця артистка, наша восьминіжка, вона стоїть в такій дуже специфічній позиції, ніжножечкою "Іксом". І так дуже часто стоїть Ані Лорак, от скажіть, хто спостерігав за нею", - зазначила Регіна Тодоренко.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Королю російського шоу-бізнесу дуже не сподобалося міркування сусідки. Кіркоров перебив Регіну і емоційно відповів на її думку.

"Ти що, очманіла? Я тобі зараз по голові дам. Які "Іксом" у Ані Лорак? У неї ідеальні ноги, і взагалі у неї ідеальна фігура", - розсердився музикант.

Слова Філіпа, судячи з усього, шокували Регіну, і в перепалку вступив Тимур Родрігез. Артист відвів бесіду в інше русло, пояснивши, чому це ніяк не може бути Ані Лорак.

"Я вам, хлопці скажу, що це не Ані Лорак, і ноги тут ні до чого. Я знаю її трохи гірше, ніж Філіп, тому що я з нею багато виступав, у нас є чудовий дует. Це не Кароліна, тому що у неї просто інша фігура", — підсумував музикант.

Раніше повідомляли, підопічну Вакарчука Христину Соловій обікрали і тепер переслідують: "Один москальський х*й...".

Як повідомляв Знай.uа, ідеальної Ані Лорак вказали на її недолік: "дуже рідко міняєте, чому?".

Знай.uа писав, "Прибери руку з горла...": Нестора Шуфрича жорстко побили в прямому ефірі "Свободи слова".