Український комік з Дизель Шоу Євген Сморигін 8 лютого 2022 року "виявлений" відійшов у інший світ, за версією Google.

Артист написав у своєму Instagram історію, і розмістив фотодоказ. Зі скриншоту сторінки Google випливає, що Комік помер, і навіть є адреса, де він провів останні години життя.

Євген Сморигін. Фото: Instagram
Євген Сморигін. Фото: Instagram

У пості Євген пише:

"Друзі, У мене для вас не дуже хороша новина ... 8 лютого цього року Гугл мене поховав... Я помер в місті Миколаєві. Земля мені пухом. Пропоную 8 лютого зробити свято "Євгес Воскрес"))) всім миру і здоров'я! Не хворійте!".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Євген Сморигін. Фото: Instagram
Євген Сморигін. Фото: Instagram

Звичайно, шанувальники дуже здивувалися і пораділи за Євгена, що це виявилося всього лише помилкою, або хтось невдало пожартував над коміком.

Вони написали безліч коментарів з приводу "Воскресіння" улюбленого артиста.

Євген Сморигін. Фото: Instagram
Євген Сморигін. Фото: Instagram

"10-а Поздовжня - не найкраще місце для смерті! Можна було б вибрати щось по приємніше, наприклад, сквер Аркаса", "Ви воскресли?", "Боже! Серце йокнуло", "про божееее жесть! Папуля, бережи себе", "Так не можна жартувати", "вам просто гугл заздрить", "Братик! Я з тобою і за тебе", "Євгес воскрес, Воістину воскрес, а все тому що сміх нам продовжує життя. Євген, Ви, виходить, безсмертний і довго будете радувати шанувальників своїм талантом", "Ого! Живу в Миколаєві, 10 поздовжня поруч зі мною. Це майже поруч з моїм будинком. У Вікіпедії можуть писати самі користувачі. Чийсь безглуздий жарт. Потрібно виправити", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали, що Яна Глущенко з "Дизель-шоу" прихистила чужих малюків.

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко повідомила про несподівані зміни в житті.

Також "Знай.uа" писав, що Булітко, Біблів, Бережок-коміки з "Дизель шоу" показали, як треба об'єднуватися проти спільного ворога.