Знову з'явилися кадри того моменту, коли захисник «Атлетік Більбао» Єрай Альварес дізнається, що всі його товариші по команді поголили голови на знак солідарності з ним незабаром після того, як в 2017 році у нього діагностували рак.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

У мережі з'явився відеокліп про те, як зірка «Атлетік Більбао» Єрай Альварес, у якого був діагностований рак, дізнався, що всі його товариші по команді поголили голови на знак солідарності з ним.

27-річний футболіст, який втратив волосся в 2017 році після проходження хіміотерапії, виглядав помітно схвильованим, коли увійшов в роздягальню на тренувальній базі клубу і побачив, що вся команда з Більбао чекає його в абсолютно новій формі.

Атлетик
Атлетик

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Здається, він дійсно втратив дар мови, коли віце-капітан Маркел Сусаета підходить до нього, щоб все пояснити, перш ніж вся команда, в яку входили воротар «Челсі» Кепа Аррісабалага і захисник «Манчестер Сіті» Емерік Лапорт, навалюються і починають скандувати його ім'я.

Життя Альвареса перекинулася з ніг на голову після того, як у грудні 2016 року у нього діагностували рак яєчок.

Іспанський захисник тільки що увірвався в першу команду Більбао і націлився на можливий міжнародний виклик, але йому довелося відкласти все, заради чого він так старанно працював, щоб перенести операцію.

Він повернувся до роботи трохи більше місяця по тому, але подальші аналізи в червні виявили подальші ракові аномалії.

В результаті йому довелося пройти курс хіміотерапії, хоча товариші по команді не збиралися залишати його страждати на самоті.

Після успішного завантаження раку в Row Z, Альварес тріумфально повернувся в дорослий футбол у лютому 2018 року і з тих пір регулярно виступає в команді Більбао.

"Люблю такі речі", — написав один фанат у Твіттері. "Для тих, кому цікаво, він вже двічі переміг рак, він досі грає тиждень за тижнем за Більбао, а три роки тому підписав семирічний контракт. Який воїн".

Нагадаємо, що Шовковський розповів про найбільш курйозний момент з його кар'єри.