Відомий український футболіст, легендарний воротар Олександр Шовковський поділився одним з найяскравіших моментів у своїй спортивній кар'єрі.

Випадок у протистоянні з турецькою командою "Бешикташ" у 2011 році коштував київському "Динамо" перемоги в матчі четвертого туру групового етапу Ліги Європи.

Про розчарування через незабитий Гол пригадали на сторінці київського футбольного клубу в соціальній мережі Instagram.

Скрін, Instagram Динамо Київ
Скрін, Instagram Динамо Київ

"Матч з Бешикташем 10 років тому, коли я мало не забив? Я пам'ятаю ту гру. Пробив по м'ячу і влучив у голову Юссуфу. Напхав йому після матчу? Напхати. Кажу: "Куди ти встаєш? Лежи на футбольному полі". Шкодую, що не забив, бо міг бути ще один рекорд? Ну, його ж немає", - згадує з гіркотою Шовковський.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

У 2011 році Шовковський спробував пробити ворота противника ефектним ударом, але на його шляху опинився Айїла Юсуф. Тоді його команда програла турецькому клубу з рахунком 0:1.

"Ех. Були часи", - ностальгують в коментарях читачі сторінки, які ще пам'ятають той історичний матч.

Нагадаємо, що легенда "Динамо" Олександр Шовковський перетворився на синоптика: пророкує українцям страшний потоп

Також, Катя Осадча зібрала разом Владу Седан, Олександра Шовковського та Миколу Тищенка

Раніше повідомлялося, зовсім худий і з гіпсом на руці: як живе Олександр Шовковський після виходу на "футбольну пенсію". Футболіст розповів про свою політичну діяльність, і як зламав Мізинець на руці.