Зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян привела фанатів в ступор, коли вона виставила напоказ свої знамениті вигини в серії ефектних знімків в чудовому коричневому платті.

Дану публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Хлої Кардашьян змусила серце битися частіше своєю останньою серією в Instagram, в якій вона демонструє свою бездоганну фігуру в обтягуючій сукні і з величезним кільцем з діамантом.

37-річна зірка Keeping Up With The Kardashian поділилася кількома гламурними знімками в приголомшливому каштановому платті Alex Perry з відкритими плечима.

Красиве довге плаття елегантно облягало її пишну струнку фігуру.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Вона доповнила елегантне вбрання відповідними рукавичками вище ліктів.

Розмістивши вбрання в трьох окремих постах, зірка поклала волосся в красиві довгі локони, а на руці у неї був величезний діамантовий камінь.

Один підпис свідчив: "Це дар, я тільки що поховала флюїди свого багатого чоловіка".

На знімках Хлої вибрала повний глем-макіяж, знімаючи безліч карколомних ракурсів.

В іншому підписі вона додала смайлики з коричневим серцем і шампанським.

Її третій і останній підпис до вражаючого серіалу: "Ніякого тиску, ніяких діамантів".

Після публікації ефектної каруселі фото зірка реаліті-шоу була завалена повідомленнями від уражених зіркою друзів і відомих приятелів.

Скотт Дісік, колишній чоловік її сестри Кортні Кардашян, залишив коментар, порівнюючи її з голлівудською іконою "Мерилін Монро".

Сестра Кортні прокоментувала фотографію своєї сестри, сказавши: "Вам краще", додавши смайлик з коричневим серцем.

Один з фанатів додав: "Хлоя, цей серіал культовий, Ти виглядаєш неймовірно!"

Нагадаємо, що у мережі показали гарячі кадри з Кім Кардашьян.