Кім Кардашьян знову підірвала Інтернет після того, як хизувалася в ледь помітній нижній білизні для просування останніх речей зі своєї власної колекції SKIMS до Дня святого Валентина.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Кім Кардашян продемонструвала свою відому фігуру, демонструючи останні речі зі своєї колекції SKIMS до Дня святого Валентина.

41-річна зірка реаліті-шоу блищала в обтягуючій білизні, яка ледь приховувала її скромність, коли вона просувала нову серію Селфі, опублікованих в її Instagram Stories у вівторок ввечері.

Сторіс Кім Кардашьян
Сторіс Кім Кардашьян

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

41-річна зірка продемонструвала чорний бюстгальтер з бретельками, який ледь прикривав її пишні груди, але привів шанувальників в шаленство своїми крихітними стрінгами, які ледь справлялися зі своїм завданням, приховуючи її інтимні місця.

"Магазин skims Valentine вже доступний", - підписала вона пост, за яким пішли два чорних сердечка в тон її нижньої білизни.

Подруга зірки SNL Піта Девідсона продемонструвала свій твердий прес, скульптурні руки і підтягнуті ноги, коли вона позувала в своєму особняку в Хідден-Хіллз, штат Каліфорнія, вартістю 60 мільйонів доларів, який вона тримала в розставанні з чоловіком Каньє Вестом.

Сторіс Кім Кардашьян
Сторіс Кім Кардашьян

Мама чотирьох дітей явно відвідувала спортзал після того, як нещодавно заявила, що знаходиться «в кращій формі у своєму житті».

Її особистий тренер Меліса Алькантара сказала в квітні: "У неї божевільний графік, і у мене теж божевільний, тому ми тренуємося дуже рано вранці о 6 ранку".

Розкриваючи деякі з суворих тренувань пари, Меліса додала: "85 відсотків наших тренувань — це силові тренування, а решта 15 — кардіотренування".

Нагадаємо, що сестра Кім Кардашьян Хлої стала жертвою знущань.