Співак Павло Зібров зізнався, що відчуває, коли розглядає спокусливих жінок у соцмережах, та хто найбільше до вподоби красеню.

Своїми відвертими зізнаннями Зібров поділився у програмі "Зірковий шлях", яка виходить на телеканалі "Україна". Павло Зібров чудовий український артист, якого полюбляють україночки різного віку, але й "вусань" не пасе задніх. Він теж обожнює розглядати світлини жінок, а зокрема підписаний на Джей Ло та Кардаш'ян.

Телефон Павла Зіброва. Фото: Youtube
Телефон Павла Зіброва. Фото: Youtube

Українському артистові 64 роки є активним користувачем соцмереж, зокрема Instgaram.Зібров користується неабиякою популярністю, на нього підписані 112 тисяч користувачів. Артист публікує у мережі свої виступи та репетиції зйомок.

"Джей Ло, Кардашьян - вони мені подобаються. Я ж все-таки не тільки артист, я і чоловік, мужчина. Дивишся на них, викликають в мене емоції такі правильні, чоловічі", - говорить Зібров.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Павло Зібров. Фото: Youtube
Павло Зібров. Фото: Youtube

Він також розповів, що підписаний ще і на рецепти, які скидає своїм друзям, та й сам куховарити обожнює.

"Михайлу Михайловичу Поплавському скидаю, аякже? Він же теж куховарить!", - розповідає артист.

Зібров зізнається, що іноді і йому присилають прихильниці відверті фото, але про те він своїй дружині не завжди розповідає.

Павло Зібров. Фото: Youtube
Павло Зібров. Фото: Youtube

Зібров зізнається, дружина ревнувала, приходить з роботи, а його з допитами зустрічають: "Що ти так довго сидиш, можливо там дівчат роздивляєшся, Павло?".

"Якщо ж гарні дівчата, то чого б не подивитися на них? Лопес, наприклад, її форми. Але вона розуміє, що це зараза, яка тебе затягує, і цікава зараза!", - розповів Зібров.

Нагадаємо, раніше Павло Зібров похизувався донькою-красунею, яку приймав на пологах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Гвоздьова, Зібров і Карпа зізналися, як змінилося життя після штампа в паспорті.

Також "Знай.ua" писав, що Михайло Поплавський анонсував ювілейну "Українську пісню року 2021".