Відома українська співачка Руслана Лижичко, переможиця конкурсу «Євробачення» 2004 року, підтримала співвітчизників у ці нелегкі часи. У свої 48 років вона продовжує ділитися особистими думками зі своєю аудиторією. В соцмережі Instagram на її сторінку підписані 27,7 тисяч осіб.

Цього разу Руслана висловилася з приводу подій, які розвиваються довкола конфлікту України і Росії. Вона закликала всіх небайдужих молитися за рідну країну.

Руслана, фото: Instagram
Руслана, фото: Instagram

«В нас є сили і завжди будуть. Це той момент, коли я починаю ще більше вірити в мою країну, вірити в нас! Зараз я молюся, як ніколи, і прошу в Бога - дай нам сили і віри, бо ми просто хочемо жити, і ніхто немає права відбирати в нас під "жодним міфом" нашу землю. Ще з Майдану так і залишилась в серці потреба Молитись за Україну... за все світле і чисте, за нас. Слава Україні!», - написала вона.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Господи, бережи Україну», «Азербайджан с вами», «Героям Слава! Слава Нації!», «Віримо і віддаємо все в руки Богу. Нехай Господь збереже Україну», - підтримують її в коментарях читачі сторінки.

Раніше повідомляли, син Софії Ротару похвалився донькою-красунею, схожа на Снігову Королеву: "На тобі все ідеальне".

Як повідомляв Знай.uа, як зараз виглядає онук Софії Ротару, названий на честь її покійного чоловіка: незабутній погляд, як у дідуся.

Знай.uа писав, Руслана Лижичко знайшла найсильніші слова, які хочуть почути українці: "Відкрити світу...".