Учасники популярного українського шоу "МастерШеф" продовжують дивувати глядачів. Так, цього разу вони продемонстрували неймовірний талант і фантазію в одному з конкурсів. Відповідні кадри опублікували на сторінці masterchefstb в instagram.

У новому сезоні шоу "МастерШеф. Битва сезонів" зібралися учасники з попередніх сезонів. Їх постійно випробовують новими конкурсами, перевіряючи їх стійкість і талант.

МастерШеф. Битва сезонів. Фото: скріншот youtube
МастерШеф. Битва сезонів. Фото: скріншот youtube

Так, у новому випуску учасникам запропонували приготувати страви в одній кольоровій гамі. Для цього були запропоновані набори продуктів в різних кольорах. Для новачка на кухні приготувати щось із запропонованих продуктів - непосильне завдання, але учасники "МастерШеф" майстри своєї справи.

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

"У новому випуску учасники готували страви в одній кольоровій гамі! Який набір Ти вибрав би?",- йдеться у підписі.

Глядачі відзначили, що це був один з найкрасивіших і цікавих конкурсів.

"Дуже красиво"," це просто кайф для очей"," це був цікавий конкурс"," неймовірна краса 😍 як говорив один з учасників – греби все", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво показав архівні знімки — від дитячих сліз до підліткового мачо.

Також ми писали, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко показав, як виправляє похибки зі шкільним меню.

Нагадаємо, Олександр Цвігун з "МастерШеф. Битва сезонів" назвав дві найгірші страви, але українці не погодилися.