На сторінці в соцмережі Instagram відомого ресторатора, судді кулінарного шоу "Мастершеф" Ектора Хіменеса-Браво, який може похвалитися мільйоном читачів, з'явився новий запис. Він висловив свою підтримку українцям і пояснив, чому поїхав на батьківщину в такий складний для України час.

За словами відомого українсько-канадського кулінара, Україна стала для нього другою батьківщиною, і він всіляко засуджує російську агресію, але до поїздки додому він готувався вже давно.

"Все, що відбувається — це великий кошмар... остання заява Путіна проти України і Українців — це слова людини, яка не в своєму розумі... Як він може говорити: "Україна створена росіянами"? Як він може говорити: "Там, де зараз Україна, це російські землі"? Мені так сумно. Так боляче", - поскаржився зірка "Мастершефа" на своїй сторінці.

Він зізнався, що "відчуває біль кожного українця, як українця, яким я є".

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

"Намагаюся зрозуміти, як Бог дозволяє цьому статися з нашою дивовижною країною і з нашим дивовижним народом... Українці заслуговують щастя і процвітання, і вони заслуговують того, щоб прокинутися прямо зараз від цього кошмару», - упевнений Ектор.

Скрін, відео Instagram Ектор Хіменес-Браво
Скрін, відео Instagram Ектор Хіменес-Браво

Кулінар додав, що не збирається виправдовуватися за те, що поїхав на батьківщину до сім'ї.

"Мої люди знають, як старанно я працював, і давно планував свою поїздку. Ми відзняли найближчий випуск Майстер Шеф, сезон в ресторанах завершується, я можу дозволити собі заслужену відпустку. Можу дозволити поїхати і побачити маму... Я повернуся дуже скоро додому в Україну. Це не втеча, а моя відпустка, на якій зійшлися події — в листопаді я про них і не підозрював", - пообіцяв Хіменес-Браво.

Нагадаємо, раніше ми писали рецепт легендарної курочки кордон блю від зірки "МастерШеф" Ектора Хіменеса-Браво.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Ектор Хіменес-Браво у вишиванці оточив себе красунями-українками-справжній козак.

Також " Знай.ua " писав, що зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво показав архівні знімки-від дитячих сліз до підліткового мачо.