На сторінці в соцмережі Instagram відомого ресторатора, судді кулінарного шоу "Мастершеф" Ектора Хіменеса-Браво з'явився новий запис. Він поділився тим, як сприймає заснований президентом Володимиром Зеленським День єднання 16 лютого.

За словами відомого українсько-канадського кулінара, він підтримує свято і є противником російської агресії щодо України.

"Не день нападу, а День єднання. З Днем Єдності України! 🇺 🇦 «,- написав зірка» МастерШефа " на своїй сторінці. При цьому він опублікував літні знімки, на яких позує у вишитій сорочці в оточенні дівчат в національному одязі.

Скрін, Instagram Ектор Хіменес-Браво
Скрін, Instagram Ектор Хіменес-Браво

"Слава Україні, героям слава! 🇺🇦» , «Ви наш! Браво!", "Красиві фото!",- підтримали його українці.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У коментарях знайшлося місце і тим, хто впевнений, що розмови про війну – не більше, ніж пропаганда.

Скрін, Instagram Ектор Хіменес-Браво
Скрін, Instagram Ектор Хіменес-Браво

"Невже? Озирніться навколо, у нас велика частина людей, які не підтримують масову істерію щодо війни", "Хто нападає? Не смішіть народ. Давайте жити дружно і в гості один до одного їздити", "Вчора мозок проїли, що війна, а сьогодні свято!", - пишуть деякі.

Нагадаємо, що зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво Злив у Мережу інтимне фото з коханою: "Обіцяв не постити..."

Також, суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво приготував улюблений десерт українців родом з голодного дитинства