Фотосесія Круза Бекхема топлес викликала бурю обурення в мережі, оскільки фанати назвали підліткові знімки "огидними", а багато хто заявив, що в мережі існують "огидні подвійні стандарти".

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Дебютна обкладинка журналу Круза Бекхема викликала холодну реакцію онлайн-шанувальників, так як багато хто назвав його фотосесію топлес "тривожною".

Молодший син Девіда і Вікторії Бекхем, якому в неділю (20 лютого) виповнилося 17 років, поділився своєю першою фотосесією для обкладинки журналу iD.

І горда мама не могла не поділитися тим, як вона пишається своїм молодшим сином, коли він присвятив зйомку своєму батькові.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Spice Girl поділилася милим порівнянням зі схожими знімками колишнього футболіста, коли він позував для журналу Arena Homme Plus в 2000 році, коли йому було 25 років.

Вона з гордістю сказала своїм 29,5 мільйонам підписників: "Він навчався у кращих", коли поділилася знімком у своїх історіях в Instagram.

Вікторія також поділилася добіркою фотографій зі зйомок у своїй основній стрічці, підписавши її: "Великий перший день в 17-річному віці! @cruzbeckham для @I_d, так пишаюся".

Як і на зйомках 2000-х років його батька, підліток повністю скопіював образ, але фанати порахували, що це занадто далеко.

Стурбовані фанати не могли не підняти тривогу в понеділок ввечері, оскільки багато хто вказував на те, що юнацька зйомка, зроблена, коли йому було ще 16 років, може бути розцінена як безсоромна сексуальна об'єктивація неповнолітнього.

Послідовники незабаром хлинули в Твіттер, щоб поділитися своїм обуренням в соціальних мережах, коли один з фанатів обурився: "Напівоголений Круз Бекхем на обкладинці журналу в 17 років — це такий подвійний стандарт. Уявіть собі обурення, якби це була 17-річна дівчинка".

Інший зазначив: "Чому для Круза Бекхема соціально прийнятно фотографувати в нижній білизні, хапаючись за промежину, чітко показуючи, що у нього є татуювання неповнолітнім, коли йому було 16 років, коли були зроблені фотографії?! І чому Вікторія їх розкручує? Він дитина".

Третій додав: "Сьогодні йому виповнюється 17, так що на цих фотографіях 16-річний хлопчик. Трохи моторошно. Це дитина, яку Ви сексуалізуєте".