Після введення воєнного стану багато знаменитостей вирішили звернутися до українців, аби заспокоїти їх та закликати зберігати спокій.

Зокрема лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук на своїй сторінці у соцмережі Instagram зазначив, що зараз, як ніколи важливий холодний розум та чіткі дії.

Святослав Вакарчук, скриншот из выпуска шоу
Святослав Вакарчук, скріншот з випуску шоу "Голос країни"

"Зберігаємо спокій, холодний розум. Дії кожного - чіткі і зважені. Це надважливо сьогодні. Наша армія на захисті нашої країни. Українці, ми згуртовані, ми сильні, правда за нами. Ми переможемо!", - зазначили вони.

Скріншот допису Святослава Вакарчука
Скріншот допису Святослава Вакарчука

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Телеведучий та зірка проекту "Холостяк" Григорій Решетник назвав сьогоднішній ранок "найжахливішим у житті України". Він закликав українців не вірити фейкам та зберігати спокій.

Скріншот допису Григорія Решетника
Скріншот допису Григорія Решетника

"Залишайтеся вдома. Сходіть в магазин, хто не встиг. Шалені черги, але ви можете це зробити. Готуйтеся до найгіршого та вірте у найкраще. Не довіряйте фейкам, довіряйте лише офіційній інформації. Ми дуже сильні, правда за нами. Ми переможемо", - зазначив Решетник.

Український співак Віталій Козловський теж звернувся до своїх шанувальників, аби заспокоїти їх. Артист зазначив, що зараз найголовніше це зберігати спокій.

Скрін, Instagram Козловський
Скрін, Instagram Козловський

"Росія без оголошення війни підло напала на Україну. Але дуже прошу, давайте зараз не сіяти паніку! Я - вдома, я нікуди не тікаю і не збираюся, тому що я на своїй рідній землі. Паніка та дезорієнтація вигідні тим, хто проти нас. А істерика - поганий помічник у ситуаціях, коли треба думати чітко та ясно. Ми вистоїмо, ми сильні, але люди зі слабким серцем можуть не пережити цього", - зазначив Віталій Козловський.

Скріншот допису Віталія Козловського
Скріншот допису Віталія Козловського

Нагадаємо, Океан Ельзи закликав росіян не мовчати через агресію Путіна: "З вас роблять злочинців". Відомий гурт Океан Ельзи закликав росіян виходити на протести проти війни

Раніше Знай писав, в СБУ звернулися до українців і дали чіткі інструкції: "Ситуація вимагає єдності, спокою та рішучості". В СБУ звернулися до українського народу. Головне із заяви служби

Також Знай повідомляв, Сергій Притула пояснив українцям, як відрізнити правду від фейку: "Перевіряйте інфу". Сергій Притула закликав українців не розповсюджувати фейки та перевіряти інформацію