У четвер, 24 лютого Росія атакувала український кордон, після чого було введено воєнний стан. Після цього у соціальних мережах багато відомих людей почали звертатися до українців із закликом зберігати спокій.

На своїй сторінці у соцмережі блогерка та переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова зізналася, що цей ранок був один з найстрашніших у її житті, тому закликала всіх берегти своїх рідних.

Скріншот допису Даші Квіткової
Скріншот допису Даші Квіткової

"Найстрашніший ранок у нашому житті. Будь ласка, бережіть себе та рідних. Україна не хоче війни. Ми всі хочемо жити, бути поруч зі своїми дітками та радіти кожному дню. В голові не вкладається, що це відбувається у наш час. Віримо в те, що все буде добре", - зазначила вона.

Переможець "МастерШеф" Євген Клопотенко на своїй сторінці написав звернення англійською мовою. Він зазначив, що Росія вже протягом 8 років веде гібридну війну проти України, а сьогодні вона вторглася в нашу державу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Євген Клопотенко. Фото: Instagram
Євген Клопотенко. Фото: Instagram

"Ми не хочемо воювати, але ми готові надерти їм дупи і вигнати їх з нашої землі, якщо вони продовжать свою агресію. Але для цього нашій країні потрібна ваша допомога. Чим ви можете допомогти: пожертвуйте на підтримку нашої армії. Посилання в біографії та в моїх історіях", - зазначив він.

Скріншот допису Євгена Клопотенка
Скріншот допису Євгена Клопотенка

Відомий український співак Дзідзьо на підтримку українців опублікував на своїй сторінці молитву за Україну "Боже великий єдиний" у своєму виконанні.

Скріншот допису Дзідзьо
Скріншот допису Дзідзьо

Нагадаємо, молитви за мир в Україні: слова, які допоможуть зберегти спокій і віру в серці. Як звернутися до Бога у важкі часи війни

Раніше Знай писав, Океан Ельзи закликав росіян не мовчати через агресію Путіна: "З вас роблять злочинців". Відомий гурт Океан Ельзи закликав росіян виходити на протести проти війни

Також Знай повідомляв, Сергій Притула пояснив українцям, як відрізнити правду від фейку: "Перевіряйте інфу". Сергій Притула закликав українців не розповсюджувати фейки та перевіряти інформацію