Зірки підтримують українців, та продовжують показувати, що творить РФ на території України.

З початком війни, артисти намагаються підтримати українців та звертаються до всього світу, щоб показати, що твориться на нашій землі. Ольга Сумська розповіла сумну історію, як поїхала на гастролі у Дніпро, та тепер повертається потягом, який їде надзвичайно повільно.

"Приїхала до Дніпра…Ще декілька годин тому ми не могли собі уявити, що може початися війна…Планували гастролі…Що у Дніпрі? Тут теж були обстріли зранку…Звісно, відміна туру…Не на часі…Встигла сісти на потяг до Києва.. Їдемо з мінімальною швидкістю… Намагаємося зберігати спокій…Напишіть, що зараз відбувається у містах, друзі! Не панікуємо! Молимося за Україну!", - написала зірка.

Влад Яма намагався крізь сум і біль мислити позитивно:

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Правда на нашій стороні. Це не просто, але залишаємо тільки позитивні думки!
Все буде добре!", - написав танцюрист.

Іраклі Макацарія у сторіс показав, як вболіває за Україну і не тільки він один. На вулицях грузинських міст підтримують Україну.

Нагадаємо, раніше Воїни ЗСУ продовжують героїчно захищати Україну на Донбасі: захоплюють танки і нікому не дають шансу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Kyivstar і Lifecell підтримали українців безкоштовними дзвінками та інтернетом: поповнювати рахунок необов'язково.

Також "Знай.ua" писав, що цілий взвод російських солдатів здався в полон ЗСУ.