Після введення воєнного стану багато знаменитостей вирішили звернутися до українців, аби заспокоїти їх та закликати зберігати спокій.

Зокрема Потап звернувся до шанувальників англійською мовою. Він написав, що ми миролюбива країна, але зараз відстоюємо свій суверенітет та свою землю. На нас напав ворог. Допоможіть нам, моліться за Україну, - написав співак:

"Весь світ встань! ТИ ПОТРІБЕН НАМ! Україна бореться за землю і права людини! Покажіть нам свою підтримку з нашим прапором 🇺🇦 дайте всьому світу знати, що Росія нападає на нас! Молись за Україну! Допоможіть українцям! Ми виграємо!!! стоїмо з Україною МИ ХОЧЕМО МИРУ", - написав Потап.

Ведучій Анатолій Анатоліч показав справжнє лице Путіна. Він написав, що таке вже було:

Популярні новини зараз
Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

"О 4-й ранку без оголошення війни. Таке вже було. І ми знаємо, чим закінчилося. Україна переможе! Ми з нашими військовими! Вони наші герої! Вони захищають свою країну, а ви, росіяни, прийшли на нашу землю. Будьте прокляті", - емоційно висловився батько трьох дітей.

Не менш емоційно написав Володимир Дантес, він звернувся до росіян, які читають його:

"Усі, хто читає мене у Росії. Я перебуваю у Києві! Сьогодні на мою країну, мою прекрасну, мирну країну напав уряд РФ. Це у голові не вкладається. Це неможливо. Але вибухи у моєму рідному Харкові, у Києві, у Херсоні, в Умані, Броварах та у багатьох містах України кажуть зворотне! Не мовчіть, говоріть про це. Допоможіть нам зупинити цю катастрофу, повірте, це буде і ваша катастрофа", - написав співак.

Нагадаємо, раніше лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук на своїй сторінці у соцмережі Instagram зазначив, що зараз, як ніколи важливий холодний розум та чіткі дії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", як правильно провести бесіду з дітьми під час воєнних дій

Також "Знай.ua" писав, що блаженніший Святослав закликав українців боронити свою державу.