Відомий український кулінар Євген Клопотенко вирішив висловитися про ситуацію, яка відбувається в країні. Те, що відбувається зараз - істерика Росії, так як за 8 років вони так і не отримали бажаного.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік радує шанувальників новим контентом, а також висловлює свою думку про різні ситуації.

"Так сталося сьогодні, тому що українці стають сильнішими. Тому що у нас класна армія, тому що ми відновлюємо свій культурний код через мову і традиції, тому що ми незалежні. І те, що ми змогли зробити таке, що має постійну загрозу і дестабілізацію з 2014 року, робить нас унікальним. Україна була, є і буде " - йдеться в повідомленні під постом.

Далі він зазначив, що потрібно слідувати тільки офіційним джерелам, і не прикриватися ілюзіями, що зараз нічого в країні не відбувається.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Потрібно робити все те, що ми можемо в рамках своїх моральних і фізичних сил.

"Я варю борщ батькам, надаю актуальну інформацію про війну іноземним друзям, поговорив з американським @npr про поточне становище в Україні і що зараз Росія – це вже не проблема України. Росія - Це проблема миру " - продовжує розповідь Євген Клопотенко.

Євген Клопотенко. Фото: Instagram
Євген Клопотенко. Фото: Instagram

Далі він подякував Збройним Силам України. Те, що ми сьогодні можемо зв'язатися з рідними, і отримуємо новини про відступ Росії - повністю їх заслуга.

У такі моменти народ може допомогти вірою і підтримкою армії. Також заборонено публікувати інформацію про їх місцезнаходження. Об'єднуватися і не поширювати зайвий раз паніку. Чи не розслабляємося і продовжуємо триматися.

Нагадаємо, що зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко зізнався, як переживає біль і тривогу

Раніше повідомлялося, що зу "МастерШеф" Євген Клопотенко показав, як виправляє похибки зі шкільним меню

Також, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко показав, як приготувати ідеальний десерт