Музикант і актриса «Зірка народилася» Леді Гага номінована разом з Тессою Томпсон, Джоан Скенлан, Аланою Хайм і Ренатою Рейнсве в категорії «провідна актриса» BAFTA.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Музична ікона Леді Гага в даний час є фаворитом на отримання нагороди за кращу жіночу роль на церемонії вручення кінопремії EE BAFTA Film Awards 2022, випередивши Джоанну Скенлан, Алану Хайм і Тессу Томпсон.

Співачка Bad Romance і актриса фільму "Зірка народилася" номінована за роль Патриції Реджіані у фільмі "Будинок Гуччі" 2021 року.

Букмекерська контора William Hill тепер назвала її фаворитом на перемогу в номінації "Краща провідна актриса" на церемонії вручення кінопремії EE BAFTA Film Awards з рівними коефіцієнтами, коли церемонія відбудеться в неділю, 13 березня 2022 року.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Шанувальники співачки також заявили, що Леді Гага «йде за перемогою», після оголошення про номінацію 3 лютого.

Леді Гага, фото: скріншот з відео
Леді Гага, фото: скріншот з відео

Тим не менш, співачка стикається з жорсткою конкуренцією з боку інших зірок, номінованих в цій категорії, включаючи Джоанну Скенлан за роль у фільмі «після любові» з коефіцієнтом 5-2.

До них приєдналися інші гучні імена, в тому числі Емілія Джонс з шансами 11-4 на роль в CODA і музикант Алана Хаїм з шансами 7-1 на роль Licorice Pizza.

Завершують номінації також Ренате Рейнсве з шансами 8-1 за роль в "Найгіршій людині в світі" і актриса "Тора" Тесса Томпсон з шансами 22-1 за роль в "Проходженні".

Мало того, що актриси номіновані за свої ролі, багато фільмів, які отримали визнання критиків, також представлені в таких категоріях, як «Кращий фільм» і «Видатний британський фільм».

Нагадаємо, що Леді Гага стала посміховиськом у ванній кімнаті.