Популярна виконавиця шансону Любов Успенська звернулася до аудиторії з важливою заявою.

Відповідний пост Любов Успенська розмістила на своїй сторінці в Instagram.

"Сьогодні мій день народження... І сьогодні почалася війна...
Святкування мого дня народження я вважаю правильним скасувати. Прошу вибачення і розуміння у запрошених гостей я народилася в Києві, свою творчу діяльність почала в СРСР. Довго жила в Америці. Зараз живу в Росії", - підписала публікацію відома співачка.

Крім цього, зірка вирішила звернутися до публіки, яка підписана на її сторінку. А, як відомо, вони має фанатів не тільки в Україні, а й в Америці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Головне, що мені хотілося б побажати собі і всім сьогодні-це, щоб було мирне небо над нами. Всі мої глядачі знають, коли я співаю пісню "Небо", я думаю саме про це. У такі моменти найважливіше зберегти згоду і розуміння в своїх сім'ях не дивлячись ні на що. Ми разом і підтримуємо один одного. Завжди співаки, артисти були підтримкою людям у важкі хвилини. І я буду з вами, друзі. Я вірю, що все буде добре! Я вірю! Світ врятує любов!",- продовжила знаменитість.

Любов Успенська, фото: Instagram
Любов Успенська, фото: Instagram

Многочленная публіка не пропустила повз вуха даний пост і вирушила в розділ з коментарями.

"Дуже правильні слова", "з днем народження дорога Любонька миру, любові, здоров'я і щоб творчість завжди була з тобою", "вісім років у Донецьку людей невинних вбивають!", - пишуть відгуки фоловери співачки.

Коментарі на пост Люби Успенської в Instagram
Коментарі на пост Люби Успенської в Instagram

Коментарі на пост Люби Успенської в Instagram
Коментарі на пост Люби Успенської в Instagram

Нагадаємо, що українські зірки закликають не панікувати.