Українська актриса Анна Саліванчук оприлюднила дуже важливу новину, в якій звернулася до жителів України.

Відповідну публікацію Анна Саліванчук розмістили на своїй сторінці в Instagram.

"Благаю,не дивіться телеграм канали, не слухайте фейкові новини, тільки тут, на офіційних джерелах є справжня інформація! Нажаль ссилки в пост не можна поставити, тому просто копіюйте і заходьте! І не панікуйте, залишайтеся вдома", - підписала публікацію українська актриса.

Крім цього, українська актриса написала список офіційних сайтів, на який можна прочитати останні новини, які відбуваються на території України.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Анна Саліванчук, фото: Instagram
Анна Саліванчук, фото: Instagram

«Офіс Президента України https://www.facebook.com/president.gov.ua https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua https://www.facebook.com/KabminUA https://www.facebook.com/MinistryofDefence.UA справ https://www.facebook.com/mvs.gov.ua https://www.facebook.com/UA.National. https://www.facebook.com/MNS.GOV.UA https://www.facebook.com/DPSUkraine https://www.facebook.com/StratcomCentreUA https://www.facebook.com/dsszzi https://www.facebook.com/UkrainianLandForces https://www.facebook.com/navy.mil.gov.ua https://www.facebook.com/TerritorialDefenseForces https://t.me/miUkraune https://t.me/UkrzalInfo Украерорух https://t.me/uksatse_official https://www.facebook.com/Ukravtodor.Gov.Ua https://www.facebook.com/airportboryspil https://www.facebook.com/uspa.gov.ua https://www.facebook.com/lvivinternationalairporthttps://www.facebook.com/DSBT.UA", - звернулася до українців Анна Саліванчук.

Нагадаємо, що зірки українського шоу-бізнесу звернулися до всього світу.