Окупанти ведуть загарбницьку війну та націлилися на знищення держави. Мирному населенню України доводиться ховатися у бомбосховищах та підвалах, доки наші війська захищають нас на передовій.

Водночас життя продовжується. Навіть під ворожим обстрілом народжуються нові українці. Наприклад, у Херсоні у бомбосховищі народилися два хлопчики. Про це повідомив голова МОЗ Віктор Ляшко.

Скрін, Facebook Віктор Ляшко
Скрін, Facebook Віктор Ляшко

«Третю добу війни, яку розпочали російські окупанти, під обстрілами та вибухами, вирує також життя і з'являється плач новонароджених українців. Вчора у Херсоні, під обстрілами, в одному із пологових будинків, облаштованому у бомбосховищі, народилось два хлопчики. Два нових життя, які у своєму генетичному коді вже мають Війну. Ми і вони ніколи не забудемо, і ніколи не пробачимо! Життя йде, ми народжуємо дітей і нас ніхто не здолає!», - наголосив він.

Скрін, Facebook Віктор Ляшко
Скрін, Facebook Віктор Ляшко

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ляшко також додав, що українські медики нарівні із військовими, силовиками та рятувальниками тримають удар. Жодна лікарня не зачинилась, всі працюють і надають медичну допомогу.

«Ніхто не злякався і всі мужньо дивимось в очі ворогу. Ми на своїй землі! Ми боронимо свої сім’ї. Кожен на своєму місці, як вміє… На жаль, за оперативними даними, від рук загарбників маємо 198 загиблих, з них 3 дітей, 1115 поранених, з яких 33 дитини», написав очільник МОЗ.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що "Будуть вважатися членами ДВГ ворога": Віталій Кличко затвердив нову комендантську годину в столиці до 28 лютого.

Як повідомляв Знай.uа, МОЗ дозволив українцям робити довідки в "Дії", більше ніяких черг: інструкція і новий перелік сертифікатів.

У МОЗ пояснили, як українцям підготуватися до ПЛР-тесту. Фахівці Міністерства охорони здоров'я України вирішили детально розповісти про те як, коли і кому потрібно здати ПЛР-тест.