Відомий український боксер Володимир Кличко записав звернення до білорусів та росіян, закликавши їх залишатися вдома. Про це повідомив його брат, мер Києва Віталій Кличко.

«Друзі! Мій брат Володимир звернувся до росіян та білорусів, які проти війни з Україною, виявити свою позицію — залишитися вдома. В буквальному сенсі. Поширюйте, записуйте власні відео з хештегом #РоссияОставайсяДома», - підписав відео Віталій Кличко.

Своє звернення Володимир записав російською мовою, щоб окупанти точно його зрозуміли.

«Обращаюсь к неравнодушным россиянам и белорусам! Каждый день вы ходите на работу и помогаете своей армии подносить патроны, так сказать. И стрелять в нас ракетами. И убивать нас, ваших, как вы нас называете, "братьев и сестёр". Хороший вы братский народ, спасибо вам! Останьтесь дома! Проведите время с вашей семьей, друзьями, детьми, внуками. Чего мы, украинцы, сделать не можем, потому что вы нас убиваете, бомбардируете, вы нам не даёте жизни! Останьтесь дома! Останьтесь дома — не ходите на работу. Просто останьтесь дома. В нашу поддержку и против войны», - призвав Володимир народи країн, які атакують Україну.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше Знай повідомляв, що під Прилуками розбили російську танкову роту: "Разом з особовим складом".

Також ми писали, по нафтобазі у Василькові було здійснено ракетний удар, - ДСНС. 27 лютого приблизно о першій ночі поблизу села Крячки Фастівського району внаслідок обстрілу виникло загоряння сховища з нафтопродуктами на базі "КЛО"

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив про формування Інтернаціонального легіону: "Стати пліч-о-пліч з українцями". У нього можуть записатися іноземці, які бажають приїхати в Україну і боротися з російськими окупантами пліч-о-пліч з українськими військами