Популярний український артист, відомий, як Вєрка Сердючка Андрій Данилко, не приховуючи емоцій, оприлюднив відеоролик, в якому звернувся до Путіна.

Відповідну публікацію оприлюднили в Telegram-каналі «Всевидюче око»

"Зайди, блядь, в свій бункер і застрелилися нахуй", - Андрій Данилко дав пораду Путіну, що потрібно зробити для остаточної схожості з Гітлером», - підписаний пост в Telegram-каналі «всевидюче око».

Скріншот Телеграм
Скріншот Телеграм

Крім цього, точно такий Відеоролик оприлюднено по всій мережі і на YouTube, де сотні тисяч українців вже побачили дане звернення. Важливо відзначити, що дуже багато людей з Росії також подивилися його, і залишили чимало коментарів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Українці не повинні приймати таке приниження. Путін вважає Зеленського клоуном, тому послав на переговори колишнього міністра культури. Українську делегацію повинен очолити Андрій Данилко", "а мені от цікаво, якби вся ця медійна шушара знала про війну вони б все звалили і дивилися б з боку як все відбувається", "запитаєте : що за останні 8 років Данилко зробив для поліпшення політики і миротворчості для нужденних ( відповідь : він ховався і жив в Германиии і йому не подобалося, що творилося на Україні))))він Миротворець.у кущах", " у Андрія навіть сарказм іскрометний. А МБ не делікатнічает - його вже "ковбасить"в коротких відео, причому очі точно не закопували йому, сліз заради. Ніхто і ніщо розбрату не указ. А про жалість, чуйність і співчуття еліті ніколи думати - можуть в "лаванді" переплюнути ...", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що ЗСУ ліквідували ворога у Макарова.