Донька народної артистки України Ніни Матвієнко, Антоніна, показала, як її легендарна мама переживає обстріли ворожої армії. Вони підтримали мільйонну армію своїх шанувальників свіжими і яскравими публікаціями у соціальній мережі Instagram, де за Тонею стежить майже 100 тисяч осіб.

«Роде мій красний, роде мій прекрасний! Не цураймося, признаваймося! Бо багацько нас є! Хоч ми й у підвалі», - продекламувала і проспівала Ніна Матвієнко.

Її заклик оцінила популярна українська виконавиця, епатажна Оля Полякова.

«Моя прекрасна душа! Мамочці привіт і кохання від мене!», - написала вона під відео.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Пташка наша!!!! обожнюємо!!!!», «Зірочка, молодец, хоть трішки розрядки», «Хто цураєтся? Нація єдина. Героям слава!», - підтримують її українці в коментарях.

«Моя улюблена Ніна Митрофанівна, сподіваємося, що скоро все закінчиться», «Дякую за підтримку із підвалу іншим нашим людонькам в інших підвалах», «Тримаймося разом, бо наш рід прекрасний», - додають інші коментатори під відеороликом.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко не стримала радості від переїзду Тоні й Арсена Мірзояна: "Ще й випхаю". Відома народна артистка прокоментувала запланований переїзд доньки Тоні і її чоловіка Арсена Мірзояна. Як заявила Ніна Матвієнко, вона готова відпустити дітей з батьківського гніздечка.

Як повідомляв Знай.uа, Арсен Мірзоян показав, як снідає без Тоні Матвієнко: "Сам себе не з'їсть"

Також портал Знай.uа писав, що донька Ніни Матвієнко Тоня розкрила правду про розлучення матері після 40 років подружнього життя: "Втомилися, хочуть самі пожити"