Дружина відомого українського коміка Юрія Ткача, Вікторія вирішила висловитися знову стосовно вторгнення Російської Федерації на територію України. У чому різниця між народами.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка публікувала кадри з сім'єю, а також розповідала про своє життя. Зараз вона намагається висвітлити всю правду стосовно подій в Україні.

Цього разу в новому пості Вікторія Ткач вирішила розповісти, в чому насправді різниця між українським і російським народом.

"А тим часом ,на нашу землю, заїжджають ваші сосунки 18-25 років на танках (тиснуть машини, стріляють в людей і знищують все до тла ..). І між нами, хто йде робити коктейлі Молотова і беруться за зброю навіть ті , хто ніколи не тримав до цього його в руках, щоб захистити свою країну і свій народ!!! Між вами, хто розсипається у своїх висловлюваннях, кажучи "ми проти війни", але боячись сказати своєму президенту " зупинись!!! Це не наша земля!!!»..!!! І між нами, хто діє, думає і відчуває в унісон з нашим ПРЕЗИДЕНТОМ!!!"- йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Вікторія Ткач зазначає, що росіяни бояться підняти свої голову, так як почуття стадного інстинкту вже перебороло справжні бажання. А ось українці просякнуті свободою, не бояться сказати щось, а також показують свої справжні бажання.

За останні кілька днів українці згуртувалися як ніколи, адже їх об'єднало горе. У коментарях користувачі підтримали Вікторію, і відзначили, що вона права.

Нагадаємо, що ніколи не забудемо: український Матрос Віталій Скакун ціною свого життя зупинив війська Путіна, підірвавши міст

Раніше повідомлялося, що грузинський балкер відмовився заправляти російське судно і відправив його гребти веслами

Також, ЗМІ заявляють про звільнення Гостемеля воїнами ЗСУ