Всім відома українська телеведуча і журналістка Алла Мазур звернулася до українського народу. Вона підтримала українців і гордо повідомила, що пишається нашим президентом і мужніми захисниками, які гідно дають відсіч російським загарбникам.

Відповідний пост Алла Мазур розмітила на своє сторінці в Instagram.

"Ми переможемо, друзі - я вірю! Бо за нами правда А путін справді погано вчив історію, і забув, як українці вміють захищати рідну землю. Чого варті тільки довжелезні черги у військкомати. А мої друзі-журналісти! Без бойового досвіду, але з не меншою ненавистю до окупантів - днюють і ночують в теробороні. У цих калічних потєряшек, які прийшли «прогулятися київськими вулицями» - і близько немає тої мотивації, яка є у моїх друзів. І щоб стати проти ворога - нам не потрібен особливий наказ. Пише мені жінка з одного військового містечка : «Наші хлопці молодці, в погреба не поховалися - згуртувалися, підняли мерію на ноги та створили блокпости. Слава Богу що в нашому містечку знайшлися хоробрі хлопці! Молімося і віримо в наших синів!", - підписала публікацію українська журналістка.

Крім цього, Алла Мазур написала, що вона захоплюється і пишається нашими захисниками і всіма українцями, які боронять нашу землю.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"Я схиляю голову перед міццю і вправністю воїнів ЗСУ. Хай береже їх Небо! Дякую дипломатам, які невтомно б’ються на своєму фронті. Втішена, що маємо президента-справжнього Головнокомандувача, який не боїться і не втікає від небезпеки: від чого так біситься Кремль", - продовжила ведуча ТСН.

Нагадаємо, що у мережі показали листування російського солдата з мамою.