Українська журналістка і ведуча "ТСН" Алла Мазур періодично радує шанувальників публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать 50 тисяч осіб. Цього разу вона розповіла, як вона боролася з онкологією.

4 лютого у Всесвітній день боротьби з раком Алла Мазур вирішила поділитися і своєю історією і, можливо, підтримати тих, хто бореться з онкологією. Телеведуча зазначила, що коли дізналася про свій діагноз, то не панікувала і відчувала величезну підтримку близьких. Вона зізналася, що після пережитого її головне гасло по життю "не бійся".

Алла Мазур, фото: Instagram
Алла Мазур, фото: Instagram

Алла Мазур зазначила, що коли їй призначили лікування, то вона робила все, що говорили лікарі. Також велику підтримку надавали колеги, які закликали не кидати роботу і залишатися в ефірі, що допомогло журналістці триматися в тонусі і не зациклюватися на стані.

"Тому коли лікування мені призначили - сумнівів не було. Робила все, що лікарі призначать, тому що їм довіряю. Плюс надихнули колеги по ТСН-тижня. Ми домовилися: залишаюся в ефірі, поки зможу. І ось те, що робочий мій графік істотно не змінився, зйомки-дозйомки, летючки – було чи не найкращою психотерапією. Тому що відволікало і давало відчуття: я в строю", - написала вона.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Алла Мазур зазначила, що хвороба навчила її бути уважніше до себе і шукати позитив у всьому, навіть дрібницях. Тим, хто також бореться з раком телеведуча порадила не здаватися і триматися заради тих, хто їх любить.

"Тому всім, хто вперше отримав діагноз "онко" і прямо зараз думає, що робити, кажу: не бійтеся. Боротися - варто. І ті, хто вас любить - поруч", - підсумувала журналістка.

Раніше Знай писав, Алла Мазур застрягла в "Борисполі" серед сотень українців - люди не знають як вибратися.

Також ми писали, Наталя Могилевська побешкетувала на камеру з Олею Поляковою, схопила за найнесподіваніше місце: "як завжди персик".

Нагадаємо, Оля Полякова піддала своє обличчя "тортурам" перед зйомками: дивні процедури заради вічної молодості. Артистка показала, як косметолог чаклує над її обличчям невідомим приладом.