Ведучий проєкту «МАСКА» Володимир Остапчук на своїй сторінці в Інстаграм опублікував емоційний пост зі зверненням до людей із Росії.

«Знайте, ваші солдати, ваша армія та ваш карликовий імператор зайшли до нас у дім. Я почув вибухи у центрі рідного Києва. Я побачив паніку в очах людей. Сльози дружини та сирени пожежних машин. Але водночас я побачив, що ми Нація з великої літери. Ми готові померти за свою землю та свободу. Це вторгнення – і Ваш злочин. Мовчите, підтакуєте головному терористу в Кремлі», – написав Володимир Остапчук на своїй сторінці в соцмережі.

Володимир Остапчук, фото: Instagram
Володимир Остапчук, фото: Instagram

Телеведучий захоплюється мужністю наших воїнів, які ціною власних життів героїчно захищають наш народ.

«Українська армія, поліція, гвардія, прикордонники. Рідненькі мої! Сьогодні ми завдяки вам стали зовсім іншими. Ми сильні, на нас із захопленням дивиться весь світ. Ми міцні, бо вгризаємось у кожен клаптик. Ми здолаємо, бо за нами правда. Все буде Україна!» – заявив ведучий каналу «Україна».

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще