Молодий український виконавець, учасник музичного проекту "Голос Країни" 19-річний Роман Сасанчин оприлюднив дивовижне відео, в якому можна побачити силу українського народу і нашу єдність.

Відповідний пост Роман Сасанчин розмістив на своїй сторінці в Instagram.

Вже весь світ знає, що на Україну напала російська армія, яка бездушно бомбить мирне населення. Українська армія гідно дає відсіч агресору і завойовнику.

"Ми зможемо! Ми сильні!",- підписав публікацію український артист.

Найголовніша помилка, яку допустили завойовники з Росії - недооцінка української єдності і неймовірно мужніх людей, які роблять все, що відбитися від армії Путіна.

Популярні новини зараз
Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне
Показати ще

На кадрах чітко видно, що українці йдуть у військкомати і займаються волонтерством, показуючи неймовірну силу духу нашого народу і силу волі.

"Слава Україні", "Все буде Україна", "Нарешті ми об єдналися на стільки, що ніяка країна не зможе з нами зрівнятися Я пишаюся нашим народом, нашою сміливістю..... Слава Україні Героям Слава", " Україна переможе!", "Богу Слава", "Найголовніша помилка Росії це її створення", - залишає відгуки українська аудиторія.

Коментарі на пост Романа Сасанчина в Instagram
Коментарі на пост Романа Сасанчина в Instagram

Коментарі на пост Романа Сасанчина в Instagram
Коментарі на пост Романа Сасанчина в Instagram

Українці моляться за наших захисників і впевнені, що Україна вистоїть в такі важкі дні, в той час, коли російська армія починає потроху здаватися.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що один з кращих українських льотчиків героїчно загинув у битві.