Популярна виконавиця з України, підопічна продюсера Потапа Надя Дорофєєва, яку просто обожнюють на території Росії, розмістила неймовірне і несамовите відео в соціальній мережі. Вона показала кадри, на яких чітко видно, як російська армія бомбить столицю України.

Відповідний пост Надя Дорофєєва оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

Потрібно попередити, що такі кадри - по-справжньому жахливі. Надя Дорофєєва показала відео, на якому можна бачити нічний Київ. Однак його спокій вже закінчився, так як російська армія пішла війною в Україну.

"Мій Київ . Наш Київ. Зараз. Моє серце розбите. Всередині все болить так, що не передати", - підписала відеоролик українська знаменитість.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На такі кадри боляче дивитися, так як наше рідне місто перебувати під обстрілами ракет ворога – Росії.

Всім відомо, що вже кілька днів поспіль армія з Росії всіма силами намагається потрапити до Києва і знищити українців. Наші сильні і мужні воїни, і звичайні громадяни, всіма силами дають гідну відсіч ворогові. Але, на превеликий жаль, ракети ворога продовжують бомбити будинки з мирним населенням, з дітьми і літніми людьми.

Фото: Сухопутні війська ЗС України
Фото: Сухопутні війська ЗС України

Весь український народ показує єдність і довів всьому світу, що ми – унікальні люди, які не здадуть жодного кроку назад, так як на кону наша свобода, наші життя!

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що Білорусь відправила свої воску в Україну.