Популярні українські артисти Ігор Ласточкін, Володимир Дантес, DZIDZIO терміново звернулися до публіки. Вони негайно відреагували на жах у Харкові.

Відповідні публікацію артисти розмістили на своїх офіційних сторінках в Instagram.

"Росіяни, дивіться яке Чудовисько ви вигодували своїми кивками перед телевізором! Знайте, ви не йому термін обнулили, ви собі все обнулили, просто чуть чуть подумайте на перед, що з вами буде далі? Що ви будете їсти, чим годувати своїх дітей, де будете працювати, що виробляти, куди будете їздити, подорожувати,??? Те що ви не потрібні вашому Гітлеру, з часом вам всім стане зрозуміло, коли по всій країні з'являться сирі безіменні могили, але вже буде катастрофічно пізно! Вихід є! Ваша влада чертовски боїться коли ви виходите і висловлюєте свій протест, протест проти війни, проти відправки військ в чужу країну, проти безсмислених смертей, злочинного режиму! Перевага буде на вашому боці в разі якщо ви всім своїм російським світом дасте п*зди силовикам, вони так само боягузливі як і їх господарі, вони відчувають коли ви йдете їх п*здить і відразу переходять на бік народу! Вищі ешелони влади побачивши цю картину самі усунуть Гітлера 2.0! Зволікання смерті подібно.
Ви можете стати героями зупиниdib війну! В іншому випадку всі хто прийшов зі зброєю в Україну будуть вмирати до тих пір поки живий останній українець!!!", - підписав публікацію Ігор Ласточкін.

Крім цього, український артист DZIDZIO також розмістив публікацію в соціальній мережі, де показав, як бомблять Харків.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Боже, бережи наш Харків Харків, ми з тобою", - звернися до публіки DZIDZIO.

Володимир Дантес, молодий артист і телеведучий, чоловік Наді Дорофєєвої теж не залишився осторонь і прокоментував жахливі події в Харкові.

"Я ненавиджу владу РФ!!!Ви забираєте життя, будинки, ви, с*ки, забираєте моє дитинство!!! Я не знаю яким потрібно бути звіром, щоб віддати такий наказ. Я не знаю яким потрібно бути чудовиськом, щоб виконати цей наказ. Це центр міста! Найбільша площа Європи. Щовівторка, четверга та неділі протягом 12 років я був у Палаці дитячої та юнешської творчості (це просто в 150 метрах).
У цій будівлі, якої більше немає, я отримував стипендію, як обдарована дитина. Біля цієї будівлі були найкрасивіші феєрверки країни і наймасштабніші концерти. 20 років я тут гуляв, ріс і ставав тим ким я є. Але вам не просто потрібно знищити будівлю. Вам потрібні жертви! Вам потрібні життя людей, які були найближчими вашими сусідами! Президент РФ вирішив показати свою силу вбиваючи і руйнуючи все на своєму шляху! Що / хто наступний? Вам неважливо!!!
Бажаю всім в цьому ланцюжку горіти в пеклі! А всім іншим, хто ще не зробив те за що буде проклятий світом, бажаю зібрати свої мізки і виходити із закликом вивести війська РФ з України!", - заявив співак.