У соціальній мережі розмістили несподівану інформацію, в якій можна дізнатися, що головний герой американського романтичного шоу «Холостяк» Колтон Андервуд має нетрадиційну орієнтацію.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі "Тільки нікому"

Напевно у численних прихильниць головного "Холостяка" США зараз серйозне здивування, так як він зустрів свою другу половинку чоловічого роду. Вже відомо, що Колтон Андервуд збирається відіграти весілля з чоловіком в найближчому майбутньому.

Скріншот поста в Telegram
Скріншот поста в Telegram

"Американський "Холостяк" виходить заміж! Колтон Андервуд спочатку роздавав троянди дівчатам на ТБ, після закінчення сезону грав з переможницею у відносини, а потім здійснив камінг-аут і зустрів свого майбутнього чоловіка. З екранів він не пропав: знімається відразу в двох реаліті-шоу. Одне про виживання в дикій природі, інше - про те, як непросто було розповісти про свою орієнтацію. Цікаво, дехто з наших "Холостяків" зміг би одного разу на таке зважитися?", - підписаний пост в Telegram-каналі "тільки нікому".

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Колтон Андервуд з коханим
Колтон Андервуд з коханим

Потрібно визнати, що такі витівки виявилися досить несподіваними, особливо для жіночої аудиторії. Колтон Андервуд спочатку намагався будувати відносини з дівчиною з проекту, однак, потім усвідомив, що він вважає за краще хлопців.

Нагадаємо, що Микита Добринін повідомив, що пішов захищати Україну.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Максим Чмерковський, як Росія бомбить мирне населення з винищувачів.