Український громадський і політичний діяч, співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько поділилася несамовитим постом в соціальній мережі. Вона показала, як її діти ховаються від російських бомб.

Відповідний пост Анастасія Приходько розмістила на своїй сторінці в Facebook.

"Війна День 7", - підписала фотографію українська артистка.

Важливо зауважити, що під даним постом популярної співачки можна побачити чимало коментарів і фотографій. На кадрах видно, як українські батьки показують своїх дітей, які ховаються у ваннах і підвалах, щоб врятувати свої невинні життя від російських бомб.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Діти в бомбосховищі
Діти в бомбосховищі

"Тримайтеся! Такої згуртованості не було у нас ніколи! Слава Україні!!!", "Дуже страшно за дитею!!!День і ніч дитина у ванні ...", "Тримайтеся малюки ! Все Буде добре ! І все буде Україна !", "Все ще у нас буде!", "Настуся, бережи себе і діток", "Милі наші українські діточки, бережи вас Господь", "Настя ми переможемо не сумнівайся !!", "Анастасія, все Буде Добре!", "Наші дітки-Діти війни! В 2022 році, як це можливо допускати?", "Slava ukraina from kurdistan", "Господи, швидше б закінчилася це війна", - пишуть відгуки українські користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Анастасії Приходько в Facebook
Коментарі на пост Анастасії Приходько в Facebook

Коментарі на пост Анастасії Приходько в Facebook
Коментарі на пост Анастасії Приходько в Facebook

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що Росія забрала життя в 2000 тисяч мирних жителів України.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", у мережі розповіли, що російські війська в страху тікають від ЗСУ.

Також портал "Zhaj" писав, що Стівен Кінг заявив, що він повністю підтримує Україну.