Відома українська виконавиця Анастасія Приходько показала, як рятується від ворожих обстрілів у притулку з маленькою дитиною. Фото знаменитість опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

В Україні йдуть жорсткі бої з російськими окупантами. Противник завдає ракетних ударів і скидає бомби навіть на мирне населення, тому багато українців вже котрий день не покидають бомбосховища і підвали. Українські зірки, в тому числі.

Анастасія Приходько. Фото: скріншот youtube
Анастасія Приходько. Фото: скріншот youtube

Так, Анастасія Приходько поділилася несамовитим знімком. Українська виконавиця, як і багато громадян, знаходиться в бомбосховищі. На її руках маленька дитина. Умови, як можна замінити на фото, не найкращі, особливо якщо враховувати, що потрібно піклуватися про малюка.

Приходько. Фото: скрін instagram
Приходько. Фото: скрін instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Вже 5-й день війни", - підписала фото зірка.

До слова, багато українських зірок, не побоюючись за власне життя, також беруть в руки зброю, записуються в ТРО або ряди ЗСУ, щоб боротися за звільнення України від окупантів.

Раніше Знай писав, Тарас Тополя проміняв Музичні інструменти на зброю - подав справжній приклад: "Не так ми це уявляли". Артист вирішив висловитися про ситуацію в Україні, а також попросив підтримати його творчість.

Також ми писали, Павло Зібров подякував військовим, які захищають Україну - вірить у перемогу: "Ми - незалежні, сильні, єдині".

Нагадаємо, Володимир Дантес, Анатолій Анатоліч і Потап звернулися до всього світу - в це неможливо повірити: "Мир, вставай, ти нам потрібен". Зірки звертаються по всіх можливих каналах, з проханням захистити Україну від ворога.