Оля Полякова розмістила відео на яких бабусі звернулися до Путіна. Їхні родини загинули у Бабиному Яру, який обстріляли путінські війська.

На сторінці Полякової в Instagram з'явилось відео, на якому свідки Другої світової війни розповіли про те, скільки горя їм довелося пережити за життя. Вони закликали зупинити війну. "Ми за мир!", - говорили бабусі. Та наказали Путіну забиратися геть.

"Російська армія розбомбила Бабин Яр! Пам'ятник жертвам геноциду! Що думають діти війни 1941-1945 р, які пережили Другу Світову війну!", - написала Полякова під відео.

"Моя сім'я була розстріляна у Бабиному Яру, тепер я знову чую вибухи. Путін, забирайся геть. Ми хочемо миру", - заявили жінки.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В коментарях люди поділилися власними трагедіями:

"Моя бабуся — дитина війни, вона щодня пам'ятала де і як упав снаряд і розповідала як вони виживали. Зараз я це все бачу на власні очі... І я думаю, слава богу, що вона не дожила до цих днів...", "Дякую що публікуєте це, може хоч до одного ватноголового дійде правда", "Так не повинно бути! Невже в 21 столітті таке допустимо?! Знищується все: мирне населення, міста та села, історія цілого народу!", - написали прихильники.

Нагадаємо, раніше у Києві молодик ледь не до сліз розчулив пенсіонерку своєю допомогою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російський парашутист ледь не вбився, зачепившись за ліхтар і гримнувшись об бетонну стіну.

Також "Знай.ua" писав, що жінка оборонялася від п’яного залицяльника з ножем, а ризикує сісти на 15 років.